Golden Oldies Festival

3e Editie Golden Oldies – Seniorenfestival

UTRECHT – Na het grote succes van de eerste twee edities vindt op donderdag 28 juni, op de parkeerplaats bij winkelcentrum Smaragdplein, de 3e editie van het Golden Oldies festival plaats. Het festival is gratis toegankelijk en duurt van 13:00 tot 15:30.  Door middel van het Golden Oldies Festival wil de organisatie de senioren uit de wijk in het zonnetje zetten door ze een bijzondere dag te bezorgen.

Van 13:00 tot 15:30 uur zal de parkeerplaats bij het Smaragdplein omgetoverd worden tot een waar feestoord voor senioren. Tijdens het festival kunnen bezoekers sjoelen, bingo spelen en zijn er heerlijk oude nummers, live gezongen door volksheld Rooie Arie.

Uiteraard is het festivalterrein voorzien van voldoende stoelen, tafels en voorzieningen passend bij de 65+ doelgroep. De bezoekers kunnen gratis genieten van heerlijke hapjes en drankjes verzorgt door de Plus Supermarkt en de Lidl. Ook bibliotheek Utrecht doet een duit in het zakje.

Het Golden Oldies Festival wordt u gratis aangeboden door winkeliersvereniging Smaragdplein i.s.m. verschillende organisaties uit de wijk en wordt mede gefinancierd door het ondernemersfonds Utrecht.

Bent of kent u iemand van 65+ die het verdient om een dagje in het zonnetje te worden gezet? Kom naar de 3e editie van het Golden Oldies Festival!

Sfeerimpressie:

Smaragdplein
Utrecht