Golden Oldies Festival – tijden gewijzigd

Let op: tijden gewijzigd vanwege het warme weer. Golden Oldies 2019 vindt plaats van 10:00 tot 12:30.

4e Editie Golden Oldies – Seniorenfestival

Op donderdag 27 juni 2019 vindt alweer de 4e editie van het Golden Oldies Festival plaats! Het festival is gratis toegankelijk en duurt van 13:00 tot 15:30. 

Van 13:00 tot 15:30 uur zal de parkeerplaats bij het Smaragdplein wederom omgetoverd worden tot een waar feestoord voor senioren. Tijdens het festival kunnen bezoekers meedoen met verschillende spellen, prijzen winnen met de bingo en genieten van de beste hits van vroeger.

Uiteraard is het festivalterrein voorzien van voldoende stoelen, tafels en voorzieningen passend bij de 65+ doelgroep. De bezoekers kunnen gratis genieten van heerlijke hapjes, drankjes en entertainment.

Het Golden Oldies Festival wordt u gratis aangeboden door winkeliersvereniging Smaragdplein i.s.m. verschillende organisaties uit de wijk en wordt mede gefinancierd door het initiatievenfonds Utrecht maar ook ondersteunt door de plaatselijke supermarkten Lidl en Plus.

Bent of kent u iemand van 65+ die het verdient om een dagje in het zonnetje te worden gezet? Kom naar de 4e editie van het Golden Oldies Festival!


André Sharon

Als de Nederlandse Shakin’ Stevens kwam hij 2 keer als publiekswinnaar uit de bus in Henny Huisman’s Soundmixshow in 1987.

Rock&Roll is en blijft zijn grote passie en zodra hij die muziek hoort mag wat hem betreft het dak eraf. Andre beweegt zich nog soepeltjes tot in alle uithoeken van het podium en weet zijn eigen enthousiasme goed over te brengen op de swingende menigte.

Op de bühne staat André Sharon nog steeds garant voor een unieke show vol dynamiek. Hij is keer op keer in staat om met zijn energieke performance, het publiek in beweging te brengen en nog belangrijker, in beweging te houden. Hij werkte mee aan evenementen, benefietconcerten en tours. Onder andere in Frankrijk, Engeland, België, Malta en Indonesië.

Het repertoire dat André op dit moment brengt is volwassen geworden en heeft ook enige countryinvloeden, maar zijn nummers van Elvis Presley en en Shakin Stevens en andere rocksterren worden nog steeds gecompleteerd met zijn eigen werk.


Sfeerimpressie eerdere edties Golden Oldies: