Schoon & Leefbaar

Afgelopen zaterdag was de afsluiting van de speciale actieweken

Burgemeester Jan van Zanen kwam het 6e certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen uitreiken en opende het watertappunt Join the Pipe! De weken voorafgaand zijn nieuwe bloembakken geplaatst en nieuwe bomen om het winkelcentrum weer wat groener en gezelliger te maken. Dankzij bijdragen van het Initiatievenfonds Utrecht, Ondernemersfonds Utrecht en Groen aan uw Buurt Provincie Utrecht konden wij het groener maken realiseren.

Na alle negatieve publiciteit rondom de plofkraken, inbraken etc. geeft deze verandering een positieve boost aan het centrum.

“schoon en leefbaar Smaragdplein”

Om bezoekers bewust te maken van hun eigen inbreng, was er een kassabonnenactie georganiseerd. ‘Gooi de kassabon niet op de grond, lever ze in en maak kans op mooie prijzen. De prijsuitreiking heeft ook afgelopen zaterdag plaatsgevonden en de animo was groot.

Ook zijn de winkeliers bezocht door de voorzitter van de winkeliersvereniging en gemeenteraadslid Sander van Waveren, hierbij hebben zij een bezem overhandigd gekregen met daarbij het verzoek om ook het eigen stoepje schoon te houden. Als slagroom op de taart zullen er nieuwe bankjes over een paar weken geplaatst worden!

Kortom twee bijzonder, positieve weken in het teken van een schoon en leefbaar Smaragdplein!

Burgemeester van Zanen kreeg de eerste slokken

Weer een hoop tevreden prijswinnaars

Deze bofkont won een toffe fiets!

 

Smaragdplein
Utrecht