Sinterklaas 2018

24 november 2018 – Intocht Sinterklaas

UTRECHT – Het is weer tijd voor een jarenlange traditie. Sinterklaas bezoekt ook dit jaar de wijk Hoograven en het Smaragdplein. Sint’s verwachte aankomsttijd staat op 13.00 uur bij de Oranjebrug daarna toert Sinterklaas en Piet door de wijk langs ’t Goylaan richting het Smaragdplein en de route eindigt om 15.00 uur bij de bibliotheek Smaragdplein met een spetterende show en de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd.

Vanaf 17 november ligt de kleurplaat bij de deelnemende winkeliers op de toonbank. Wat kun je winnen? In samenwerking met het Hoogravens Belang geven wij 6 plaatsen weg in de koets tijdens de route voor de wijk. Je mag dan je vader of moeder meenemen. Er is dus plek voor 12 deelnemers. Naast deze prijzen geeft Sinterklaas nog een paar gave cadeautjes weg tijdens de show in de bibliotheek. U kunt de kleurplaat ook downloaden en uitprinten (zie onderaan dit bericht de link)

Naast de route door de wijk start er in de bibliotheek om 14.30 uur een gezellig voorprogramma met de danspieten van MyMotion. Twee vrolijke Sinterklaas-typetjes vrolijken het feest verder op. Rond 15.30 uur is het sinterklaasfeest helaas weer afgelopen. Tip; vergeet je pepernoten niet mee te nemen! 😉

Download/Print de kleurplaat: Kleurplaat voor Sinterklaas kleurwedstrijd

Smaragdplein
Utrecht